Welcome
  • Smart Sending
  • Send your shipment quickly and easily to your desired destination. Contact us for more information or a customized quote.

  • Request a customized quote .
Contact
  • Chamber of Commerce number: NL24424543
  • VAT number: NL818691232B01

Verstuur jouw eindejaarspakketten met Parcel International!

Wil jij in de komende weken bulkzendingen gaan versturen? Bijvoorbeeld kerstpakketten naar je medewerkers of verwacht je een hoger volume te gaan versturen dan normaal? Kom in contact met Parcel International!

Parcel International is klaar voor de topdrukte

De piekperiode is begonnen en dat betekent hoge druk op de logistieke markt. Hierdoor nemen veel vervoerder grote volumes niet snel meer aan en lopen zendingen vertragingen op. Om toch zeker te zijn dat jij jouw pakketten kan blijven versturen en dat deze tijdig ontvangen worden, kan Parcel International jou helpen! Door ons brede netwerk kunnen wij pakketten verdelen over verschillende vervoerders. Dus zo min mogelijk vertraging oplopen bij het versturen van jouw pakketten in de drukste tijd van het jaar?

Kies dan voor Parcel International!

Bulkzendingen versturen

Meer dan 50 pakketten in één keer versturen? Parcel International helpt je graag! Wij zorgen voor het inboeken, de labels, de pick-up en wereldwijde aflevering. En dat al vanaf € 4,95 per pakket! Na het invullen van het aanvraagformulier zullen wij contact met je opnemen om de wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.Dé oplossing voor het versturen van jouw pakketten in de drukste tijd van het jaar.